Hi! Wij zijn SocialForYou

SocialForYou stelt zicht graag aan je voor! Onze social specialisten staan klaar voor met echte aandacht voor jouw doelgroep en vooral omdat het heel leuk is!

Hi, wij zijn Social For You!

Maak kennis met het team van Social For You. Creatieve social media experts die niets liever doen dan mooie, aantrekkelijke content voor jou maken. Met kennis van social media marketing en uiteraard de juiste technische online details waardoor je steeds zichtbaarder wordt met de juiste aandacht voor jouw doelgroep!

Fay-Lynn

Social media expert

Na in 2015 het VWO te hebben afgerond ben ik me verder gaan verdiepen in de turbulente wereld van de social media en de impact hiervan op onze samenleving. 
 
In korte tijd is social media uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel in elk succesvol marketingplan en is niet meer weg te denken uit onze maatschappij.
Ik kijk uit naar wat de dynamische wereld van social media mij te bieden heeft dit jaar! 
Sanne socialforyou

Sanne

Social media expert

Met passie voor mediabeheer & social media marketing, was de studie International Media And Entertainment Management‘ op mijn lijf geschreven.

Social media is niet alleen voor de entertainment industrie en influencers; het is juist heel goed inzetbaar voor allerlei zakelijke doelen. Ook uit onverwachte hoek komt waardevolle content. Hoe leuk is het dat ik bedrijven hiermee succes mag helpen bereiken?

Lara Verbeek

Lara

Social media sales

Social en sales zijn elementen waar ik van houd! Met een achtergrond in consultancy en sales en afgestudeerd  Bedrijfsantropologie aan de VU ben ik gefascineerd in het gedrag van mensen en hoe deze positief beïnvloedbaar is. 

Ik help bedrijven bij het in kaart brengen van de wensen wbt social media en hoe we ervoor kunnen zorgen dat er meer online zichtbaarheid en verbinding komt met de gewenste doelgroep.