Social media bureau Alkmaar

Social media uitbesteden aan professionals in de regio Alkmaar? SocialForYou staat voor je klaar! Met ons bureau in Alkmaar maken we jouw zakelijke social media tot een succes. Ontdek de voordelen van ons social media bureau in Alkmaar.

Jouw partner in social media en webcontent

Even voorstellen: Wij zijn SocialForYou, een social media bureau in Alkmaar voor het MKB. Omdat je het als ondernemer al druk genoeg hebt.

Je bedrijf groeit en dat wil je zo houden. Wij helpen je daar graag bij, door taken als social media beheer, social media promotie, content creatie en bloggen op ons te nemen. Zo kun jij je focussen op de kerntaken van je bedrijf!

Wij benadrukken in onze aanpak dat organische, onbetaalde groei net zoveel waarde oplevert voor jouw merk als advertenties.

Consistentie en een duidelijke strategie is nodig. Jouw wensen en doelen bespreken we daarom graag in een intake gesprek.

Benieuwd hoe de rest van de samenwerking verloopt? Lees gerust verder.

Social media bureau Alkmaar

Social media bureau Alkmaar inzetten: de werkwijze

Het uit handen geven van social media aan een externe partij moet goed voelen. De onderlinge klik bepalen we tijdens een kennismakingsgesprek. Dit kan online, bij jou op locatie of bij ons op kantoor in Alkmaar

Na de intake stellen we een offerte en plan van aanpak op: wat gaan we precies voor je doen, hoe ziet de uitvoering eruit, welke voorbereidingen zijn er nodig, enzovoort. Na akkoord kunnen we vrijwel meteen aan de slag!

Hoewel de hoofdlocatie van ons social media bureau Alkmaar is, werken onze social media managers grotendeels vanuit hun eigen (thuis)kantoor. Zo hoef je geen rekening te houden met files, internetsnelheid en kantoorplekken; alles kan digitaal uitgevoerd en gedeeld worden. 

Jouw persoonlijke social media manager start op basis van het opgestelde plan met de afgesproken werkzaamheden. In het begin is er sprake van regelmatig overleg, dit wordt naarmate het project vordert steeds autonomer. Na de opstartperiode lijkt het alsof het allemaal vanzelf gaat!

Social media diensten vanaf €599

Welke diensten kun je uitbesteden aan ons social media bureau in Alkmaar? Wij bieden standaard vier diensten aan, die los van elkaar of in combinatie inzetbaar zijn.

Visuele en tekstuele social media content bedenken en creëren.

Denk aan whitepapers, korte video’s, infographics. 

Lees verder >>

Het optimaliseren, bijhouden en rapporteren van jouw social media kanalen.

Lees verder >>

Het schrijven van SEO blogs, landingspagina’s en/of andere webcontent.

Lees verder >>

Social media advertenties creëren en monitoren.

Lees verder >>

Kosten social media bureau Alkmaar

De kosten voor de inzet van een social media bureau in Alkmaar variëren. Het ene social media bureau biedt namelijk weer net wat anders aan dan SocialForYou. Wij willen als social media bureau vanuit Alkmaar betaalbare content en social media beheer aanbieden. Voor iedere ondernemer met een groot en kleiner budget. 

Wil je bijvoorbeeld één specifieke taak uitbesteden of een alles-in-één pakket? Bijvoorbeeld alleen blogteksten uitbesteden, of ook het laten delen van blogs en andere informatie via social media kanalen. Beiden zijn mogelijk. 

Afhankelijk van jouw wensen hanteert SocialForYou de volgende abonnementsprijzen:

Light Social

€599 per maand

10 uur

Middle Social

€1050 per maand

20 uur

Strong Social

€1999 per maand

40 uur

Kennismaken? Gezellig!

We gaan graag met je in gesprek over jouw social media behoeften. Neem gerust contact met ons op, of neem een kijkje op de rest van onze website voor meer informatie.

Meer weten over onze werkwijze als social media bedrijf? Ga naar onze social media aanpak.