Social media beheer uitbesteden

Social media marketing en beheer: je hebt er misschien niet voor gestudeerd en toch is het inmiddels van grote invloed op je merkbekendheid. Niets doen op social media is geen optie, maar je hebt het al druk genoeg met andere zaken. Bovendien focus jij je liever op de passie achter jouw onderneming dan op het uitzoeken van nieuwe platforms en veranderende algoritmes. De oplossing? Social media beheer uitbesteden.

Wat houdt social media beheer in?

Wanneer je jouw social media beheer uitbesteedt aan SocialForYou, krijg je daar een op maat gemaakt plan voor. We richten dit plan in naar aanleiding van jouw strategie en doelen, zodat het plan van aanpak perfect bij jouw onderneming past.

Social media beheer uitbesteden betekent het uitbesteden van:

Social media beheer uitbesteden

Ook het creëren van advertenties, webcontent uitbesteden of blogs laten schrijven? Lees verder over onze diensten content creatie, social media promotie en bloggen.  

Social media beheer uitbesteden: aanpak

Om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan met social media beheer uitbesteden, volgen we een stappenplan. Door middel van dit stappenplan brengen we jouw wensen en doelen in kaart tot een concreet plan van aanpak.  Hierdoor kunnen wij precies inschatten wat belangrijk is en op welke manier we het beste te werk kunnen gaan.

Vrijblijvende kennismaking

Wij werken niet voor niets met sociale media; we zien het belang van sociaal contact en sparren graag face-to-face met jou over alle mogelijkheden op het verbeteren van jouw presence op social media. 

Dat is dan ook waarom we jou graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Social media beheer uitbesteden vraagt namelijk niet alleen om expertise, het is ook belangrijk dat er een klik is tussen de twee partijen én dat wij de kern van jouw onderneming en klanten volledig begrijpen.

Door jou het hemd van je lijf te vragen over jouw merk en ons in te lezen over de industrie en doelgroep, voelt het uitbesteden alsof je er een interne medewerker bij hebt,met ded voordelen van een mediabureau!

Plan van aanpak

Op basis van de besproken doelen, mogelijkheden en prioriteiten, stellen we een plan van aanpak op. Dit plan brengt in kaart wat we gaan doen, met welke tools en voor welk tarief.

Starten met de uitvoering betekent dat de pilot fase van social media beheer uitbesteden ingaat. Dit is een periode van 3 maanden, waarin we regelmatig bij elkaar terugkomen met voorstellen en feedback. Na 3 maanden zal er een succesvolle werkwijze zijn, waarbij jouw persoonlijke social media manager, op basis van jouw voorkeur, zelfstandig of juist feedback gericht zal werken.

Creatie van posts

Niet alleen social media beheer uitbesteden is mogelijk, ook kun je bij SocialForYou terecht voor het creëren van jouw social media content.

Als social media posts laten creëren in het plan is afgesproken, beginnen we hier als eerst mee. We maken één of meerdere voorstellen op basis van de content ideeën en contentkalender die we in het social plan hebben opgesteld. Dit doen we uiteraard alleen als dit gewenst is. Ga je alleen voor beheer, dan laten we de ideeën en kalender uit het plan.

Social media beheer uitbesteden

Of je de content creatie nu zelf doet of dit ook aan SocialForYou uitbesteedt, het beheren van jouw social media accounts en publicaties kunnen we in beide gevallen oppakken.

Om de social media posts in te plannen en rapportages op te stellen, heeft SocialForYou toegang nodig tot de social media accounts in kwestie. Na het verkrijgen van toegang kunnen we aan de slag met social media beheer uitbesteden: publicatie, rapportages en community management.

De eerste rapportage die we maken is een nulmeting; een overzicht van hoe je accounts er voor staan voordat we het plan in actie zetten.

Social media beheer tarieven

Hoeveel kost social media beheer uitbesteden? SocialForYou hanteert de volgende tarieven:

Light Social

€599 per maand

10 uur

Middle Social

€1050 per maand

20 uur

Strong Social

€1999 per maand

40 uur

Contact opnemen? Leuk!

We bespreken graag de mogelijkheden voor het uitbesteden van blogs, webcontent of social media beheer.