Hulp bij Google Ads opzetten en beheren

Naast het belang van kwalitatieve organische webcontent, is er ook een mogelijkheid tot betaalde promotie binnen Google. Je betaalt om boven in Google te verschijnen wanneer iemand op een bepaald trefwoord zoekt.

Waarom Google Ads opzetten?

De voornaamste reden om Google advertenties in te zetten, is dat je snel resultaat hebt. Je bereikt sneller een grotere doelgroep en dus meer website bezoekers in kortere tijd.

De voordelen van Google Ads opzetten op een rij:

Hulp bij Google Ads opzetten

Hulp bij Google Ads opzetten

De voordelen van Google advertenties klinken je waarschijnlijk als muziek in de oren. Toch kan het zijn dat een Google campagne jou niets oplevert. Hoe kan dat?

Er zit meer kennis en techniek achter de creatie van een advertentie dan je misschien denkt. Er zijn enorm veel opties binnen Google Ads die het juist moeilijk kunnen maken als je hier geen ervaring of verstand van hebt. Je moet weten wat je doet, anders gooi je je geld in een bodemloze put.

Daarom is hulp bij Google Ads opzetten geen overbodige luxe. Een expert die weet waar hij het over heeft, ervaring heeft met campagnes en op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen. Die moet je inschakelen voor jouw Google Ads. Tenzij je de tijd en wilskracht hebt om zelf jarenlang hard te studeren en oefenen natuurlijk.

De specialisten van onze partner RoQQit gaan voor jou aan de slag met een effectieve strategie, trefwoordenonderzoek en alle andere voorbereidingen om de best presterende Search Engine Advertising (SEA) campagne op te starten.

Hulp bij Google Ads beheren

Loopt de SEA campagne eenmaal, dan is het werk nog niet voltooid. Stel dat je advertentie niet presteert zoals je hoopte, of dat je een totaal andere doelgroep bereikt? Zonde als je daar pas achteraf achter komt en voor niets hebt betaald.

Door ook hulp bij Google Ads beheer in te schakelen, kan RoQQit voor je in de gaten houden hoe jouw advertentie presteert, of er iets moet worden bijgestuurd en wat de concrete resultaten van de campagne zijn.

Waarom RoQQit inzetten voor Google advertenties?

Dit is waarom anderen voor RoQQit kozen:

 • Pragmatische aanpakkers met een nuchter karakter
 • Geven je realistische verwachtingen en maken het niet mooier dan het is
 • Denken vanuit jou als ondernemer, wat levert het jou op?
 • Denken vanuit doelen
 • 50 jaar ervaring in e-commerce (ook offline)
 • Hergebruiken de al aanwezige elementen waar mogelijk
 • Halen alles eruit wat erin zit
 • Houden jouw merkwaarden in gedachten bij elke stap

Dit kun je verwachten

De integrale aanpak met crossmediale inzet zorgt voor een succesvolle samenwerking tussen jou als ondernemer en RoQQit als bureau. Als je RoQQit inzet als hulp bij Google Ads, kun je het volgende verwachten van de samenwerking:

 • Van elkaar kunnen leren en elkaar beter begrijpen
 • Maximaal resultaat door een samenwerking die van twee kanten komt
 • Een combinatie van verkoopmodellen inzetten
 • Aandacht voor elke stap in het proces, voor optimaal resultaat
 • Korte communicatielijnen, hoge betrokkenheid

Verder mag je rekenen op een contractloze start vanuit vertrouwen. Je zit nergens aan vast en bepaalt de samenwerking op basis van heldere doelstellingen. Alle mogelijkheden worden verkend en er ligt voortdurend een focus op het beter leren kennen van elkaars organisaties.

Hulp bij Google Ads opzetten en beheren? Neem contact op met RoQQit!

Zie je de waarde van een Google Ads campagne in maar heb je er zelf geen tijd of kennis voor? Schakel dan de hulp van RoQQit in. Ga naar www.roqqit.nl voor meer informatie, of neem direct contact op.

Nog niet overtuigd? Lees hier de klantcases van de organisaties die je voorgingen.

Naast Google Ads ook organisch scoren

Merk je dat je investering van SEA heeft geholpen en wil je investeren in langere termijn vindbaarheid met minder kosten? Gebruik dan de data uit jullie SEA project voor SEO en organische vindbaarheid. Social For You helpt je hier graag bij. Lees hier meer over SEO teksten laten schrijven.

Contact opnemen? Leuk!

We bespreken graag de mogelijkheden voor het uitbesteden van blogs, webcontent of social media beheer.