FAQ - Veel gestelde vragen

FAQ staat voor Frequently Askeed Questions. Lees hieronder de FAQ met veelgestelde vragen over social media creatie, webcontent creatie en het uitbesteden van deze diensten aan SocialForYou.

SocialForYou maakt creatieve content en beheert jouw social media kanalen. Daarnaast adviseren wij bij het opstellen van de juiste aanpak. Nieuwsgierig naar wie ze zijn? We stellen ons graag aan je voor

Check onze aanpak! Samen met jou bepalen wij wat je wensen zijn en hoe we deze voor je kunnen uitvoeren. Altijd op maat samengesteld. 

aanpak socialforyou

 

Ja, je betaalt een vast bedrag per maand, afhankelijk van welk abonnement je kiest. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. 

Ja, je kunt maandelijks opzeggen of op- of afschalen in uren. Erg flexibel dus waardoor je snel beslissingen kunt nemen. Meer weten? Ga direct vanuit de FAQ verder naar onze algemene voorwaarden

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wist je dat 50% van de wereldbevolking op social media zit, dit zijn zo’n 3,8 biljoen mensen!  Je digitale aanwezigheid heeft voordelen die een groot verschil kunnen maken. Zoals een grotere online zichtbaarheid, gratis promotie van je merk en een betere connectie met je doelgroep. 

Betaald bereik is het tegenovergestelde van organisch bereik via social media. Met betaald bereik (d.m.v. advertenties) wordt betaald voor de inhoud van de content om deze te verspreiden en aan jouw doelgroep te laten zien. Organisch bereik ontstaat door content te verspreiden zonder hiervoor te betalen. Deze content ‘popt’ op in het social media kanaal wanneer deze content relevant voor je is.

Bij social media Marketing wordt social media ingezet met als doel marketing en communicatie doelstellingen te behalen (bron).  Mensen klikken liever op organische posts als ze zoeken via Google (8,5x meer) dan op betaalde advertenties (bron).

De belangrijkste reden waarom ondernemingen social media beheer willen uitbesteden is omdat men de expertise en de tijd mist om dit goed en consistent te doen. Overige voordelen zijn: altijd-up-to-date, echte aandacht voor klanten en meer online aanwezigheid & groei.

Wist je dat 78% van de verkopers die zich bezighouden met social selling, beter presteren op het gebied van sales dan hun collega concurrenten die dat niet doen (Bron)? Social selling is een techniek waarbij het traditionele verkoopproces wordt omgedraaid: de klanten komen naar jou, in plaats van jij naar de klant. Het is voor de klant vertrouwder als zij zelf beslissen om contact met jou op te nemen. Social selling pas je o.a. toe om waardevolle content te delen via social media kanalen.

Zeker! We kunnen jouw blogs, landingspagina’s, whitepapers en social media teksten zowel in het Nederlands als Engels op hoog niveau schrijven.