Creatieve social media uitbesteden en webteksten voor organische groei

Haal het meeste uit jouw online activiteiten!

In de afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van social media en content marketing niet stil gestaan. Het is nu zelfs één van de belangrijkste factoren om als bedrijf gevonden te worden door potentiële klanten en deze te verbinden met jouw ‘brand’ en we zien bedrijven volop adverteren op social media. Ook op het gebied van goede webcontent en SEO, oftewel Search Engine Optimization, stond de tijd niet stil.

Wat jouw core business ook is, het aankoopproces van je klanten vindt meer en meer online plaats. Daardoor is het voor jou als bedrijf ook een stuk belangrijker geworden om een goede online aanpak te hebben. Je wilt niet alleen dat jouw klanten je kunnen vínden, vooral ook dat ze je leuk vinden. Wij helpen jou daarbij! Bekijk hier de abonnementen van onze diensten.

Wat doen we?

Met welke tools werken we?

Dit is wat onze klanten zeggen

"In SocialForYou heb ik een perfecte social media partner gevonden! Naast het bijhouden van de verschillende kanalen verzorgen zij ook maandelijks SEO teksten voor onze blogs en landingspagina's."
Frank Veldhuizen
CEO Alembo

Zakelijke Social media inzetten

Het koppelen van social media met SEO technieken is misschien wel de belangrijkste marketing combinatie voor een groeiend merk. Door goede SEO wordt jouw merk beter gevonden, zowel op social kanalen als op websites. Via social media krijg je meer inzicht in de zoekacties van je doelgroep, waardoor je hier op jouw website rekening mee kan houden. Landingspagina’s en blogs met de juiste trefwoorden komen bijvoorbeeld veel hoger in de zoekresultaten, waardoor jouw website beter bekend zal worden. Laat die leads maar komen!

Wat levert het me op?

Contact opnemen? Leuk!

Wij zetten de koffie, thee, cola of een glaasje water, alvast voor je klaar.