Content creatie voor social media uitbesteden

Actief zijn op social media met aantrekkelijke content is dé manier om meer zichtbaarheid op te bouwen. Door consistent berichten te posten blijf je ‘top of mind’ bij je doelgroep.

Die consistentie kan soms een uitdaging zijn: hoe kun je elke week weer nieuwe, interessante content delen terwijl je nog zoveel andere taken hebt liggen? Het resultaat: hier en daar een sporadisch bericht, zonder opbrengst.

Content creatie voor social media uitbesteden biedt de oplossing: terwijl jij de kerntaken van het bedrijf uitvoert, neemt SocialForYou het bedenken en creëren van succesvolle content op zich. Door middel van de contentkalender die we hiervoor opstellen ben je verzekerd van consistente en kwalitatieve social media content op jouw kanalen (Instagram, Linkedin en Facebook).

Content creatie voor social media - wat doen wij?

Content creatie in jouw huisstijl

De content die je op social media deelt moet aantrekkelijk zijn en bezoekers aansporen tot aanklikken, delen of een positieve reactie uitlokken. De ene post zal je aantrekken en de andere juist niet. SocialForYou wil jouw bezoekers laten stilstaan bij jouw boodschap door mooie content. Dit doen wij door jouw ‘branding en huisstijl’ te vertalen naar content voor social media in jouw huisstijl en die past bij jouw doelgroep. Zodat deze herkenbaar is en juist opvalt tussen al die andere bedrijven die druk bezig zijn op social media. 

Content creatie voor social media uitbesteden gaat in onze ervaring het best in combinatie met het uitbesteden van social media beheer. Op die manier is er een duidelijk overzicht in de verantwoordelijkheden en heb jij meer tijd voor andere zaken. Toch liever het beheer zelf doen en alleen het creatie onderdeel van social media uitbesteden? Dat is uiteraard ook mogelijk, in abonnementsvorm of projectmatig. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Social advertising en content creatie

Ben je op zoek naar meer resultaat of bereik onder jouw doelgroep en wil je ondersteuning bij social advertising? SocialForYou helpt je graag en onderzoekt welke mogelijkheden het beste passen bij jouw doelen. Social media promotie kan zeer krachtig werken en heeft het voordeel dat het ook nog eens laagdrempelig is qua kosten. Bovendien kun je goed testen welke advertentie het beste past bij jouw doelgroep. Daarbij is het specifiek targetten van jouw doelgroep ook goed mogelijk zodat je deze goed bereikt. Door te adverteren via Facebook, Instagram of LinkedIn kun je zo meer verkopen realiseren, of een grotere fanbase bereiken en je volgers verhogen.

Wij bieden de volgende services aan voor social advertising:

Content creatie voor social media onze aanpak

Om zoveel mogelijk resultaat te halen uit de samenwerking, volgen we onderstaande aanpak:

Kennismaking

Om meer te leren over jouw bedrijf, de passie erachter en de doelgroep, plannen we een intake gesprek in. Middels dit gesprek krijgen wij inzicht in jouw onderneming en industrie, zodat we ons goed kunnen inleven in jouw merk en doelgroep.

We bespreken jouw doelen, wensen en de mogelijkheden van online marketing voor jouw onderneming.

Content creatie plan

Na het in kaart brengen van de doelen en mogelijkheden, creëren we een social plan. Hierin beschrijven we de aanpak: wat gaan we precies doen, welke tools gebruiken we hiervoor, hoeveel tijd en geld gaat dit kosten?

Ook voegen we in het plan van aanpak een content kalender toe. We onderzoeken en brainstormen ideeën en plannen deze in op vaste data.

Creatie van posts

Op basis van de content kalender maken we één of meerdere voorstellen voor social media posts. Jij geeft feedback op de voorstellen: is het design goed? Bevalt de tekst erbij? Kloppen de termen, logo’s etc. Vervolgens gaan we met die feedback in gedachten aan de slag met content creatie voor social media.

Social media beheer

Social media uitbesteden is meer dan aantrekkelijke posts ontwerpen. Het monitoren van deze posts is belangrijk voor het meten van interesse, het optimaliseren van strategieën en het stimuleren van verbinding met de doelgroep. Beheertaken van social media uitbesteden zijn: publicatie, rapportages en community management.

Content creatie social media uitbesteden: tarief

Wat kost content creatie voor social media uitbesteden? Tarieven voor content creatie en/of social media beheer zijn bij SocialForYou als volgt:

Light Social

€599 per maand

10 uur

Middle Social

€1050 per maand

20 uur

Strong Social

€1999 per maand

40 uur

Projectmatig social media uitbesteden? Dit kan ook vanaf €60 per uur. Informeer voor kosten en inzet op maat naar de mogelijkheden.

Contact opnemen? Leuk!

We bespreken graag de mogelijkheden voor het uitbesteden van blogs, webcontent of social media beheer.