Cases

Waar we trots op zijn!

Alembo

Casestudy: Alembo

Voor het innovatieve bedrijf Alembo zijn wij sinds 2018 aan de slag met het formuleren en implementeren van een passende social media- en contentstrategie. En niet zonder succes! In een jaar tijd hebben we gerealiseerd:

  • Een stabiele volgersgroei van gemiddeld 70 nieuwe volgers per maand,
  • De engagement met 9 % verhoogd,
  • We worden 50 % beter gevonden door onze doelgroep,
  • Toename van bereik van 142%.

Resultaten

VAZZ

Casestudy: VAZZ

VAZZ staat voor Virtuele Assistent Zonder Zorgen. Wij zorgen er voor dat zij online zichtbaar zijn. Dit doen we door content creatie, branding en het schrijven van SEO blogteksten.

Resultaten

Casestudy: Roqqit

Roqqit is gespecialiseerd in digital marketing en biedt fullservice e-commerce en online marketing diensten. Voor diverse projecten heeft Roqqit ondersteuning nodig bij het schrijven van SEO teksten: categorieteksten, landingspagina’s en blogs. Socialforyou ondersteunt Roqqit met blogteksten.  

Resultaten

Mediatic

Casestudy: Mediatic

PR- en contentmarketing bureau Mediatic zet SocialForYou in voor zowel hun eigen socials als die van hun klant Zelf (platform van Nationale Nederlanden). 

Resultaten

Zelf

Casestudy: Zelf

Zelf is een online platform om startende ZZP’ers op weg te helpen, om hun bedrijf succesvol op te starten en draaiende te houden. Voor Mediatic’s klant Zelf krijgen wij tekstuele input, waar wij vervolgens de designs voor maken.

 

Resultaten

Majorel

Casestudy: Majorel

Majorel verzorgt de klantenservice voor grote en bekende nationale en internationale bedrijven. Voor Majorel hebben wij een social media onderzoek uitgevoerd en hier een contentstrategie en social media strategie voor bepaald inclusief voorstel voor branding.

Resultaten

Betaalbare kunst

Casestudy: Betaalbarekunst

Met meer dan 15 jaar ervaring, duizenden kunstwerken, vele aangesloten kunstenaars en eigen importkanalen is Betaalbarekunst.nl  inmiddels één van de toonaangevende kunstwebshops in Nederland en België.

 

Resultaten

Dit is wat onze klanten zeggen

"In SocialForYou heb ik een perfecte social media partner gevonden! Naast het bijhouden van de verschillende kanalen verzorgen zij ook maandelijks SEO teksten voor onze blogs en landingspagina's."
Frank Veldhuizen
CEO Alembo

Contact opnemen? Leuk!

Wij zetten de koffie, thee, cola of een glaasje water, alvast voor je klaar.