Cases

Waar we trots op zijn!

Casestudy: Alembo

Voor het innovatieve bedrijf Alembo zijn wij sinds 2018 aan de slag met het formuleren en implementeren van een passende social media- en contentstrategie. En niet zonder succes! In een jaar tijd hebben we gerealiseerd:

  • Een stabiele volgersgroei van gemiddeld 70 nieuwe volgers per maand,
  • De engagement met 9 % verhoogd,
  • We worden 50 % beter gevonden door onze doelgroep,
  • Toename van bereik van 142%.

Resultaten

Casestudy: Roqqit

Roqqit is gespecialiseerd in digital marketing en biedt fullservice e-commerce en online marketing diensten. Voor diverse projecten heeft Roqqit ondersteuning nodig bij het schrijven van SEO teksten: categorieteksten, landingspagina’s en blogs. Socialforyou ondersteunt Roqqit met blogteksten.  

Resultaten

Casestudy: VANTHUL

VANTHUL is een accountancykantoor en sterk groeiende. SocialForYou ondersteunt het kantoor met diverse content marketing activiteiten. Zoals GMASS campagnes en Linkedin Sales navigator. Daarnaast ondersteunt SocialForYou bij het plaatsen van de blogs in het CMS en het beheren van de social media kanalen Linkedin en Facebook.

Resultaten

Dit is wat onze klanten zeggen

"In SocialForYou heb ik een perfecte social media partner gevonden! Naast het bijhouden van de verschillende kanalen verzorgen zij ook maandelijks SEO teksten voor onze blogs en landingspagina's."
Frank Veldhuizen
CEO Alembo

Contact opnemen? Leuk!

Wij zetten de koffie, thee, cola of een glaasje water, alvast voor je klaar.