Bloggen laten schrijven door professionals

Search Engine Optimization is iets waar elke onderneming tegenwoordig rekening mee moet houden. Wil je boven je concurrentie uitkomen in de zoekresultaten? Dan zul je waardevolle webpagina’s met relevante zoekwoorden moeten aanbieden. Dit kunnen bijvoorbeeld landingspagina’s of blogs zijn.

Als ondernemer ben je al druk genoeg en misschien is het een blog beginnen iets waar je je liever niet zelf in verdiept. Toch wil je jouw merk zo zichtbaar mogelijk maken, om zoveel mogelijk potentiële klanten te bereiken.

Bloggen uitbesteden is hiervoor de perfecte oplossing: je kunt zelf aan de slag met andere belangrijke zaken, terwijl jouw persoonlijke blogger webteksten schrijft, pagina’s monitort en het laatste SEO nieuws in de gaten houdt.

Wat houdt bloggen uitbesteden in?

Een blogger inhuren is meer dan alleen het uitbesteden van blogteksten.  Waarover wil je gaan schrijven, wat zijn interessante onderwerpen, welke trefwoorden laat je dan terugkomen in de teksten, welke opbouw houd je aan en ga zo maar door. 

Bij het schrijven een goede blog zien de stappen er als volgt uit:

SEO bloggen uitbesteden

Bloggen uitbesteden: de werkwijze

Bij SocialForYou worden wij enthousiast van het maken van mooie en goede content, bijvoorbeeld in de vorm van blogteksten, whitepapers of visuals/video’s voor social media. We willen zo snel mogelijk voor je aan de slag en zijn tegelijkertijd ook graag goed voorbereid. Dit zie je terug in onze werkwijze:

Kennismaking

In het kennismakingsgesprek bespreken waarom bloggen uitbesteden belangrijk is voor jouw bedrijf. We leren jou en je onderneming kennen en kijken of er van beide kanten een klik is.

Ook overleggen we over de wensen en verwachtingen die je hebt bij bloggen uitbesteden. We stellen vast welke specifieke werkzaamheden er zullen worden uitgevoerd en aan welke eisen de blogs moeten voldoen (denk aan structuur, talen, tone-of-voice, woordenaantal, etc.).

Test blog

Bloggen uitbesteden begint bij SocialForYou altijd met een testblog. Met deze testblog toetsen we of de tekst conform afspraken en gewenste tone of voice is geschreven. De testblog is als het ware een blauwdruk om de volgende blogs op te baseren.

Na het testblog worden de teksten op regelmatige basis geschreven. Ter goedkeuring krijg je jouw blogs volgens afspraak toegestuurd per mail, als Google Document of direct in het CMS van jouw website.

Oplevering

Het ontvangen van de blogs kan via verschillende digitale omgevingen. Het aantal blogs is afhankelijk van de afspraken over het aantal blogs per maand of project. De oplevering van blogs hangt af van hoeveel blogs er per project of maand zijn afgesproken.

Tarief bloggen uitbesteden

Blog tarief

€150 per blog

 

Bloggen uitbesteden via SocialForYou kan zowel middels een maandelijks abonnement, als op projectmatige basis (vanaf 5 blogs per project).

Wist je dat wij niet alleen webcontent kunnen creëren voor jouw onderneming, maar ook jouw social media content maken en kanalen kunnen beheren? Lees meer over op onze dienstenpagina.  

Contact opnemen? Leuk!

We bespreken graag de mogelijkheden voor het uitbesteden van blogs, webcontent of social media beheer.