Social media beheer tarief

Voor elk bedrijf een passend abonnement

Ieder bedrijf is anders en heeft dus ook andere social meda behoeften. Ben je op zoek naar een bedrijf die de volledige social media beheer voor je op kunt pakken?

We stellen eerst een plan van aanpak op en gaan daarna aan de slag met social media content en het plaatsen van de posts op verschillende kanalen. Iedere maand krijg je inzage in de resultaten. Haal sneller jouw bedrijfsresultaten door social media beheer uit te besteden aan SocialForYou.

We richten het social media proces vooraf in overleg met jou in: aanlevering / creatie van social media berichten (beeld, video of tekst), goedkeuren van de berichten middels onze online tool en de frequentie van plaatsing. Social branding wordt ontwikkeld zodat de berichten in huisstijl worden geplaatst.

Social media beheer werkwijze

Kennismaking

Social plan

Posts creatie

Social media beheer

Rapportage

Social Abonnementen

We willen social media beheer voor iedere onderneming mogelijk maken. Van ZZP’er tot MKB. Met een klein budget of een groter budget. Voor 10 uur per maand is het al mogelijk om social media beheer uit te besteden. Een goed samenwerkingsproces en heldere verwachtingen zijn daarbij belangrijk. Daarom stellen we vooraf altijd een SocialForYou Plan van Aanpak op, want de leidraad is voor de uitvoer van de werkzaamheden. Het opstellen van het SocialForYou Plan kost eenmalig €199,- i.v.m. opstartkosten. Deze kosten vallen buiten het abonnement. 

Het SocialForYou Plan bestaat uit: 

Light Social

€599 per maand

10 uur

Middle Social

€1050 per maand

20 uur

Strong Social

€1999 per maand

40 uur

Bovenstaande invulling van het abonnement is indicatief en een voorbeeld, we denken mee met jouw wensen en de flexibele invulling van uren. Abonnementen zijn voor een minimale duur van 3 maanden. Daarna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Facturering op basis van automatische incasso. 

Wat je verder nog moet weten

Optimale ureninzet

Zijn niet al je uren gebruikt? Dan worden ze 1 maand meegenomen.  Zeer effectief om zo de uren te gebruiken. Dus 5 uur te weinig? Dan heb je 15 uur voor de maand erop. 

Flexibel aanpassen

Je hebt na de eerste 3 maanden, een maand opzegtermijn en kunt maandelijks op- of afschalen in uren. Betaling via automatische incasso.

Een seintje

Je ontvangt een melding als je uren van de maand bijna op zijn. Als wij meer uren verbruiken dan abonnement, kom je zo niet voor verrassingen te staan.

Liever Projectmatig

Liever projectmatig gebruik maken van social media creatie en beheer? Dat kan ook. Informeer naar de mogelijkheden. 

Contact opnemen? Leuk!

Wij zetten de koffie, thee, cola of een glaasje water, alvast voor je klaar.